Bhabhi Haryanvi – Sandeep Surila Kanchan Nagar Lyrics

Spread the love

Bhabhi Lyrics The Latest Haryanvi Song is Sung by Sandeep Surila, Kanchan Nagar. And Music Lyrics is written by Ajay Hooda. And Song Compsed by Arvind Jangid. Music Label by White Hill Dhaakad.

Bhabhi Haryanvi – Sandeep Surila Kanchan Nagar Lyrics

Singer Sandeep Surila Kanchan Nagar
Music Arvind Jangid
Song Writer Ajay Hooda

Heavy heavy jhanjharan ka lya du joda bhabhi ri
Byah teri bebe te kara de
Heavy heavy jhanjharan ka lya du joda bhabhi ri
Byah teri bebe te kara de

Jhanjharan main bahu konya aave bawle re
Thodi rishvat aur badhade
Jhanjharan main bahu konya aave bawle re
Thodi rishvat aur badhade

Mahri jodi lage by god gach bhabhi ri
Pyar dono side very very much bhabhi ri
Mahri jodi lage by god gach bhabhi ri
Pyar dono side very very much bhabhi ri

Proposal tera jave nahi fail sun le gharan 1 be tu jikar chala de
Heavy heavy jhanjharan ka lya du joda bhabhi ri
Byah teri bebe te krade
Mein full tere favour main khadi bavle
Pakka karungi planning badi bavle
Mein full tere favour main khadi bavle
Pakka karungi planning badi bavle

Haan devar te jija tu bann javega 1 sone ki tu chain ghadhade
Jhanjharan main bahu konya aave bawle re
Thodi rishvat aur badhade

Sunar ki dukaan lyake gharan dhardu
Tanne yellow yellow sone ke mein puri kar dyu
Sunar ki dukaan lyake gharan dhardu
Tanne yellow yellow sone ke mein puri kar dyu
Banke bicholan tera ghana fayda
Re choice ki durani lya de
Heavy heavy jhanjharan ka lya dun joda bhabhi ri
Byah teri bebe te krade


Ha lage tha sharif badda kar gya tu kand
Unne rakhiye tu raji bass yahe se demand
Ha lage tha sharif badda kar gya tu kand
Unne rakhiye tu raji bass yahe se demand
Dont fikar ajay hooda teri bhabhi ya byah tera toli hi kara de
Jhanjharan main bahu koni aave bawle re
Thodi rishvat aur badhade



Bhabhi Lyrics in Hindi

हैवी हैवी झंझारां का ल्यादू जोड़ा भाभी री
ब्याह तेरी बेबे ते करा दे
हैवी हैवी झंझारां का ल्यादु जोड़ा भाभी री
ब्याह तेरी बेबे ते करा दे

झंझारां में बहु कोन्या आवे बावले रे
थोड़ी रिश्वत और बढ़ा दे
झंझारां में बहु कोन्या आवे बावले रे
थोड़ी रिश्वत और बढ़ा दे

माहरी जोड़ी लागे बाय गॉड गच भाभी री
प्यार दोनों साइड वैरी वैरी मच भाभी री
माहरी जोड़ी लागे बाय गॉड गच भाभी री
प्यार दोनों साइड वैरी वैरी मच भाभी री

प्रपोजल तेरा जावे नहीं फ़ैल सुन ले
घरां 1 बे तू जीकर चला दे
हैवी हैवी झंझारां का ल्यादू जोड़ा भाभी री
ब्याह तेरी बेबे ते करा दे

में फूल तेरे फवौर में खड़ी बावले
पक्का करुँगी प्लानिंग बड़ी बावले
में फूल तेरे फवौर में खड़ी बावले
पक्का करुँगी प्लानिंग बड़ी बावले

हाँ देवर ते जीजा तू बन जावेगा
1 सोने की तू चैन घड़ा दे
झंझारां में बहु कोन्या आवे बावले रे
थोड़ी रिश्वत और बढ़ा दे

सुनार की दूकान ल्याके घरां धरदु
तन्ने येलो येलो सोने के में पूरी कर द्यु
सुनार की दूकान ल्याके घरां धरदु
तन्ने येलो येलो सोने के में पूरी कर द्यु

बनके बिचोलण तेरा घणा फायदा
रे चॉइस की दयोराणी ल्या दे

हैवी हैवी झंझारां का ल्यादु जोड़ा भाभी री
ब्याह तेरी बेबे ते करा दे

हा लगे था शरीफ बड़ा कर गया तू कांड
उनने रखिये तू राजी बस यही से डिमांड
हा लगे था शरीफ बड़ा कर गया तू कांड
उनने रखिये तू राजी बस यही से डिमांड

डोंट फिकर अजय हूडा तेरी भाभी या
ब्याह तेरा टोली ही करा दे
झंझारां में बहु कोणी आवे बावले रे
थोड़ी रिश्वत और बढ़ा दे.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!


Spread the love