Bracelet Lyrics – Gulzaar Chhaniwala Renuka Panwar 

Spread the love

Bracelet Lyrics.The Latest Haryanvi Song Sung By Gulzaar Chhaniwala Renuka Panwar.The Music Given By Shine, Written By Gulzaar Chhaniwala

Bracelet Lyrics – Gulzaar Chhaniwala Renuka Panwar Lyrics

Singer Gulzaar Chhaniwala Renuka Panwar
Music Shine
Song Writer Gulzaar Chhaniwala



Nu to roj mile manne log nye
Par teri gel mulakate alag hai
Teri to baatein alag hai
Teri to baatein alag hai

Chhore change-change saa laage se
Tera behm se manne bol zara
Madam ka lafda laage se
Isa zindagi mein naa kaam karya
Re tu kiske rang mein rangya phire
Manne phikar rave se tera

Bholenath ji kave kare
Haridwar mein jiska dera
Re hath mein kiska bracelet tere
Jee ghabrave mera
Bholenath ji kave kare
Kedar mein jiska dera

Kuch te laage bhool gaya
Tanne pyaar karoon su main
Yaa saaman aa gaya aghori kawad
Pyaar karoon su main
Acha mere te jyda kaun bata
Aisa khas te ban gaya tera

Bholenath ji kave kare
Haridwar mein jiska dera
Re hath mein kiska bracelet tere
Jee ghabrave mera
Bholenath ji kave kare
Kedar mein jiska dera

Om Namah Shivay, Namah Shivay
Namah Shivay

Re tanne ke mil jave
Tanne pedal khud ne thakavan ka
Re duniya ke sab khud kat jave
Ganga ji mein nahavan te
Aisa kon khada teri gel bata
Jo jawab te seedhe de raha

Bholenath ji kave kare
Haridwar mein jiska dera
Re hath mein kiska bracelet tere
Jee ghabrave mera
Bholenath ji kave kare
Kedar mein jiska dera

Re tu manne bata kade dekhya se
Dekhya naa mehsoos kra
Bata kis kis ne mehsoos kara
Jis te bhole ne choose kra
Jis te bhole ne choose kra
Wo pashupati sab pashuo mein
In pahada mein, inn pholon mein
Aakash mein bhi, patal mein bhi
Saman mein laage jhulya mein
Chhaniwala le chaal manne tu darsh kra de mera
Bholenath ji kave kare
Haridwar mein jiska dera

Papiya khatar rudra se wo
Dukhiyara pe diya kare
Gora ki jaan devo ke dev
Sab bholenath ji kaha kare
Har har mahadev









Bracelet Lyrics in Hindi

नू तो रोज मिले मन्ने लोग नए
पर तेरी गेल मुलाकाते अलग है
तेरी तो बातें अलग है
तेरी तो बातें अलग है

छोरे चेंज-चेंज सा लागे से
तेरा बह्म से मन्ने बोल जरा
मैडम का लफड़ा लागे से
ईसा जिंदगी में ना काम किया
रे तू किसके रंग में रंगया फिरे
मन्ने फिकर रवे से तेरा

भोलेनाथ जी कवे करे
हरिद्वार में जिसका डेरा
रे हाथ में किसका ब्रेसलेट तेरे
जी घबरावे मेरा
भोलेनाथ जी कवे करे
केदार में जिसका डेरा

कुछ ते लागे भूल गया
तन्ने प्यार करूं सु मैं
हां सामण आ गया अघोरी कावड़
प्यार करूं सू मैं
अच्छा मेरे ते ज़्यादा कौन बता
ऐसा खास ते बन गया तेरा

भोलेनाथ जी कवे करे
हरिद्वार में जिसका डेरा
रे हाथ में किसका ब्रेसलेट तेरे
जी घबरावे मेरा
भोलेनाथ जी कवे करे
केदार में जिसका डेरा

ॐ नमः शिवाय, नमः शिवाय
नमः शिवाय

रे तन्ने के मिल जावे
तन्ने पैदल खुद ने थकावण का
रे दुनिया के सब दुःख कट जावे
गंगा जी में नहावण ते
ऐसा कौन खड़ा तेरी गेल बता
जो जवाब ते सीधे दे रहा

भोलेनाथ जी कवे करे
हरिद्वार में जिसका डेरा
रे हाथ में किसका ब्रेसलेट तेरे
जी घबरावे मेरा
भोलेनाथ जी कवे करे
केदार में जिसका डेरा

रे तू मन्ने बता कदे देख्या से
देख्या ना महसूस करा
बता किस किस ने महसूस किया
जिस ते भोले ने चूज करा
जिस ते भोले ने चुना करा
वो पशुपति सब पशुओ में
इन पहाड़ा में, इन फूलों में
आकाश में भी, पाताल में भी
सामण में लागे झुल्या में
छानीवाला ले चाल मन्ने तू दरश करा दे मेरा
भोलेनाथ जी कवे करे
हरिद्वार में जिसका डेरा

पापिया खातर रूद्र से वो
दुखियारा पे दिया करे
गोरा की जान देवो के देव
सब भोलेनाथ जी कहा करे
हर हर महादेव

How useful was this post?

Click on a star to rate it!


Spread the love