Panchhi Lyrics.The Latest Haryanvi song Sung By Billa Sonipat Ala. The Song Is Written By Billa Sonipat Ala And Music Composed By Guri Nimana. Starring Nisha Bhatt.
Panchhi Lyrics – Billa Sonipat Ala Lyrics

Singer | Billa Sonipat Ala |
Music | Guri Nimana |
Song Writer | Billa Sonipat Ala |
Haansda Khelta Panchhi Tha
Chhod Gya Ambara Ki Yaari
Haath Me Rehve Sharab Mere
Raat Ro Ro Jaave Saari
Naa Share Karta Kise Te Baat
Kati Chup Chaap Rehve Din Raat
Sapne Chhore Ke Toot Gaye
Maati Mein Mil Gayi Jajbaat
Zindagi Jisi Dhokhebaaj Hai
Manai Meri Maut Hai Bulaa Ri
Jee Ke Karunga Eeb Ke Main
Manai Zindagi Te Maut Pyaari
Haansda Khelta Panchhi Tha
Chhod Gya Ambara Ki Yaari
Haath Me Rehve Sharab Mere
Raat Ro Ro Jaave Saari
Naa Share Karta Kise Te Baat
Kati Chup Chaap Rehve Din Raat
Sapne Chhore Ke Toot Gaye
Maati Mein Mil Gayi Jajbaat
Zindagi Jisi Dhokhebaaj Hai
Manai Meri Maut Hai Bulaa Ri
Jee Ke Karunga Eeb Ke Main
Manai Zindagi Te Maut Pyaari
Haansda Khelta Panchhi Tha
Chhod Gya Ambara Ki Yaari
Haath Me Rehve Sharab Mere
Raat Ro Ro Jaave Saari
Sharaabi Kehve Manai Duniya
Teri Nazra Mein Aaj Ke Main
Sunya Jis Gail Lagaayi Hai
Khel Rya Gail Teri Game Hai.
Maar Uski Te Bachya Kaun Hai
Chalaave Jo Duniya Saari
Ho Dil Teri Dua Kare Raj Ke
Dukha Mein Ho Sajhedaari.
Haansda Khelta Panchhi Tha
Chhod Gya Ambara Ki Yaari
Haath Me Rehve Sharab Mere
Raat Ro Ro Jaave Saari.
Baad Tere Shayar Ban Gya Main
Likhan Is Yaar Ne Laagi Tu
Kar Dyunga Maaf Hai Jigra Bohot
Je Mere Syahmi Aagi Tu.
Ho Billa Sonipat Aale Ki
Khoj Tanne Aaj Bhi Hai Jaari
Wo Hogya Pohch Teri Te Bahar
Karan Laagya Hai Geetkaari.
Maade Ib Din Bhi Jaa Liye Re
Laave Fer Ambara Me Daari
Tanai Chhodya Te Geet Ban Ge
Jaan Ib Bani Kalakaari.
Haansda Khelta Panchhi Tha
Chhod Gya Ambara Ki Yaari
Haath Me Rehve Sharab Mere
Raat Ro Ro Jaave Saari.
Panchhi Lyrics In Hindi
हंसदा खेलता पंछी था
छोड गया अंबराँ की यारी
हाथ में रहवे शराब मेरे
रात रो रो जावे सारी
ना शेयर करता किसै ते बात
कती चुप चाप रहवे दिन रात
सपने छोरे के टूट गए
माटी में मिला गई जज्बात
तू जिंदगी जीसी धोखेबाज है
मनै मेरी मौत है बुला री
हो जी के करुंगा ईब के मैं
मनै जिंदगी ते मौत प्यारी
हंसदा खेलता पंछी था
छोड गया अंबराँ की यारी
हाथ में रहवे शराब मेरे
रात रो रो जावे सारी
ना शेयर करता किसै ते बात
कती चुप चाप रहवे दिन रात
सपने छोरे के टूट गए
माटी में मिला गई जज्बात
तू जिंदगी जीसी धोखेबाज है
मनै मेरी मौत है बुला री
हो जी के करुंगा ईब के मैं
मनै जिंदगी ते मौत प्यारी
हंसदा खेलता पंछी था
छोड गया अंबराँ की यारी
हाथ में रहवे शराब मेरे
रात रो रो जावे सारी
शरबी कहवे मनै दुनिया
तेरी नज़र में आज के मैं
सुणेया जिस गेल लगायी है
खेल रिया गेल तेरी गेम है
मार उसकी ते बच्चा कौन है
चलावे जो दुनिया सारी
हो दिल तेरी दुआ करे रज के
दुखां में हो साझेदारी
हंसदा खेलता पंछी था
छोड गया अंबराँ की यारी
हाथ में रहवे शराब मेरे
रात रो रो जावे सारी
बाद तेरे शायर बन गया मैं
लिखण इस यार ने लागी तू
कर दूंगा माफ है जिगरा बोहोत
जे मेरे स्याहमी आगी तू
हो बिल्ला सोनीपत आले की
खोज तने आज भी है जारी
वो होगया पोच तेरी ते बहार
करन लगा है गीतकारी
माड़े इब दिन भी जा लिए रे
लावे फेर अम्बारा में यारी
तनै छोड्या ते गीत बन गे
जान इब बनी कलाकारी
हंसदा खेलता पंछी था
छोड गया अंबराँ की यारी
हाथ में रहवे शराब मेरे
रात रो रो जावे सारी