Jalebi Sa Juda Lyrics.The Latest Haryanvi Song Sung By Amit Saini Rohtakiya.The Music Given By Gulshan Music, Written By Sumit Balambiya.
Jalebi Sa Juda Lyrics – Amit Saini Rohtakiya Lyrics
Singer | Amit Saini Rohtakiya |
Music | Gulshan Music |
Song Writer | Sumit Balambiya |
Re chale ankh michi michi
mitar ashiqa ka khichi
tere Dimpel ka joda
gal lage lal lichi
Re chale ankh michi michi
mitar ashiqa ka khichi
tere Dimpel ka joda
gal lage lal lichi
tene bandh diya sang
meri feem ki dali
tene bandh diya sang
meri feem ki dali
jalebi sa juda tere jude me kali
jalebi sa juda tere jude me kali
jalebi sa juda..
Hotha parke lari lali lal karan ka jee kar gya
Ib kde physical pate the tera khyal karan ka jee kargya
Hotha parke lari lali lal karan ka jee kar gya
Ib kde physical pate the tera khyal karan ka jee kargya
Re saggi beth gya jugad re guwar ki fali
Re saggi beth gya jugad re guwar ki fali
jalebi sa juda tere jude me kali
jalebi sa juda tere jude me kali
jalebi sa juda..
Re Tu loote husan juhari sa kuch rukka hoya kuwari ka
re yo sab kyahe ka tod bnya re yo patla suit grari ka
Re Tu loote husan juhari sa kuch rukka hoya kuwari ka
re yo sab kyahe ka tod bnya re yo patla suit grari ka
re kuch dore aali bajju teri dab ri sali
re kuch dore aali bajju teri dab ri sali
jalebi sa juda tere jude me kali
jalebi sa juda tere jude me kali
jalebi sa juda..
Tere getup ka tha packup na tne nat tod diye falya ke
Sumit balambiya gol gol se set bnari bala ke
Tere getup ka tha packup na tne nat tod diye falya ke
Sumit balambiya gol gol se set bnari bala ke
tne koye khve hoor koye khve se jali
tne koye khve hoor koye khve se jali
jalebi sa juda tere jude me kali
jalebi sa juda tere jude me kali
jalebi sa juda..
जलेबी सा जुदा लिरिक्स
रे चले आँख मिची मिची
मीतर आशिक़ा का खीची
तेरे डिंपल का जोड़ा
गल लगे लाल लीची
रे चले आँख मिची मिची
मीतर आशिक़ा का खीची
तेरे डिंपल का जोड़ा
गल लगे लाल लीची
तेने बंध दिया संग
मेरी फ़ीम की डाली
तेने बंध दिया संग
मेरी फ़ीम की डाली
जलेबी सा जुदा तेरे जुड़े में कली
जलेबी सा जुदा तेरे जुड़े में कली
जलेबी सा जुदा..
होठा पर्के लारी लाली लाल करन का जी कर गया
इब कदे फिज़िकल पटे थे तेरा ख़्याल करन का जी कर गया
होठा पर्के लारी लाली लाल करन का जी कर गया
इब कदे फिज़िकल पटे थे तेरा ख़्याल करन का जी कर गया
रे सग्गी बेठ गया जुगाड़ रे गुवार की फाली
रे सग्गी बेठ गया जुगाड़ रे गुवार की फाली
जलेबी सा जुदा तेरे जुड़े में कली
जलेबी सा जुदा तेरे जुड़े में कली
जलेबी सा जुदा..
रे तू लूटे हुस्न जुहारी सा कुछ रुक्का होया कुआरी का
रे यो सब क्याहे का तोड़ बन्या रे यो पतला सूट गढ़ी का
रे तू लूटे हुस्न जुहारी सा कुछ रुक्का होया कुआरी का
रे यो सब क्याहे का तोड़ बन्या रे यो पतला सूट गढ़ी का
रे कुछ डोरे आली बाज़्ज़ु तेरी डब री साली
रे कुछ डोरे आली बाज़्ज़ु तेरी डब री साली
जलेबी सा जुदा तेरे जुड़े में कली
जलेबी सा जुदा तेरे जुड़े में कली
जलेबी सा जुदा..
तेरे गेटअप का था पैकअप ना तने नाट तोड़ दिये फ़लिया के
सुमित बलम्बिया गोल गोल से सेट बनारी बाला के
तेरे गेटअप का था पैकअप ना तने नाट तोड़ दिये फ़लिया के
सुमित बलम्बिया गोल गोल से सेट बनारी बाला के
तने कोए ख्वे हूर कोए ख्वे से जली
तने कोए ख्वे हूर कोए ख्वे से जली
जलेबी सा जुदा तेरे जुड़े में कली
जलेबी सा जुदा तेरे जुड़े में कली
जलेबी सा जुदा..